Eerste keer batterij opladen

Eerste keer batterij opladen

Om het toestel te blijven gebruiken, is het noodzakelijk om de accu/batterij van de telefoon op te laden. Zie onderstaande uitleg:

• Stap 1: Controleer, voordat u de accu oplaadt, of de losse achterzijde van het toestel goed is teruggeplaatst.
  • Stap 2: Sluit de USB-kabel op de juiste aansluiting op de telefoon aan. Zie kennisbank artikel: toesteluitleg: bovenzijde voor de opening. Zorg ervoor dat de stekker in de juiste richting in de opening wordt gestoken. Gebruik daarbij geen geweld.
  • Stap 3: Steek het andere uiteinde van de kabel in de USB-poort van uw computer of gebruik de meegeleverde netadapter.