Wi-Fi netwerk toevoegen

Met Wi-Fi beschikt u over draadloze toegang tot het internet over een afstand van enkele meters.

• Stap 1: Tik op de Menu toets.  De ‘Menu toets’ heeft drie grijze blokken naast elkaar. U vindt de menu-toets in de buurt van de klok.

• Stap 2: Tik op Systeeminstellingen. systeeminstellingen
  • Stap 3: Tik op ‘Wi-Fi’.
  • Stap 4: Selecteer uw thuisnetwerk. Er wordt mogelijk om een wachtwoord gevraagd. Uw wachtwoord, ook wel WPA-code genoemd, kan aan de onderkant van uw router staan. Een router is een kastje dat een draadloos signaal naar uw telefoon stuurt.