Schermindeling wijzigen

Zie onderstaande omschrijving als u een app wilt toevoegen aan een bestaand scherm.

1. Zoek een bestemming
    Als u een app wilt toevoegen aan een bestaand scherm moet u een geschikte locatie vinden tussen de bestaande apps.Voorbeeld: Open de ‘Kantoor’ app op het startscherm. U ziet nu mogelijk een lege plek tussen alle andere apps.
  2. Menu toets
    Ga terug naar het startscherm met de ‘start toets’. Houd daarna de ‘menu toets‘  twéé seconden ingedrukt.
  3. Voorkeuren
    Druk op voorkeuren en daarna op: ‘Pas uw knoppen en schermen aan’.
  4. Kies een scherm
    Maak een keuze uit de lijst met schermen. Bijvoorbeeld:
    het scherm ‘Kantoor’.
  5. Druk daarna op ‘Knoppen instellen’. U komt dan weer terug op het door u uitgekozen scherm.
  6. Klik op een lege plek.
  7. Druk op ‘Toepassingen’ en kies uw app uit het app overzicht.
  8. Ga terug naar het startscherm met de ‘start toets’ nadat
    u de app heeft toegevoegd.